Питання етичності у повідомленнях ЗМІ

Я телевізор майже не дивлюсь. Дуже зрідка, без того інформації вистачає. Але доводиться по роботі дивитися політичні ток-шоу. І сьогодні у Шустера обговорюють події у Врадіївці. Перед початком обговорення продемонстрували сюжет в якому постраждала жінка з лікарняного ліжка розповідає про те, що з нею сталося. Не знаю, може я дуже сентиментальна, але мені здалось, що це не зовсім етично. За роки роботи журналістом мені доводилось писати про багато різних подій, але здебільшого це стосувалося осіб в тій чи іншій мірі публічних, а тут проста жінка. Чи етичним було показувати її в такому стані на всю країну?

4 коментарі

Михайло Шморгун
Неетично було її гвалтувати і бити. Я б навіть сказав нетолерантно…
Сергій Янушевський
Так само неетично було півдня обговорювати на пленарному засіданні парламенту і піаритися на цій біді
Сергій Нікорич
якщо це з її дозволу, чому ні? чому по тєліку мають показувати лиш цих… публічних?? і чому прості смертні, які реально пашуть в нашій країні, навідміну від інших, не мають право появлятись на маленьких екранах??
Олена Архіпова
Знаючи як працюють багато журналістів, то я сумніваюся, що у неї питали дозволу. І не в публічних особах справа, а у тому, що журналісти чим далі тим більше відходять від розуміння того, що можливо не все слід транслювати на широкий загал. Може я помиляюся
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте