Чи розлучиться і Янукович?

Вчора Володимир Путін повідомив про розлучення. Знаючи манеру наших політиків брати від сусідів все «найкраще», я замислилась. Як гадаєте, наш гарант наважиться розлучитися з Люською?

8 коментарів

Святослав Вишинський
На відміну від Володимира Путіна, Віктор Янукович не так часто наважується на щось вагоме.
Инна Бучинская
Думаю не розлучиться… й так про нашу першу леды майже нічого не чути… соромно… тому й ховають выд преси й людей… зрідка показують…
Олена Архіпова
Є версія, що вони вже розлучені :)
Инна Бучинская
хм… нечула ще таку, выд вас вперше))
Адам Чесноков
Янукович любить свою сім'ю. Але у його гороскопі, як і в гороскопі Мерилін Монро, знаходиться на куспіді 7-го дому Водолій, а це вказує, що у шлюбі Януковича велике значення відіграє дружба і незалежність. Між ним і жінкою, думаю, гуляє вітер. Вони лише дружать. Ще Водолій — це несподіванки, тож можна очікувати неочікуваних ситуацій від партнерів.
Максим Пансик
До розгляду подані наступні питання глобального рівня важливості: «Чи розлучиться Азаров?», «Чи буде хвиля розлучень у ПР?», «Якою буде реакція опозиції на ці розлучення?»,«Чи бути мітингу-протесту „Люська не давай!“,»Люська тримай удар! Коментар Вітальки Клічка","" «Розлучення — як пережити? Коментар досвідченого Симоненка». І останнє у списку, але найперше з пріоритетних «Ляшко, вила, граблі і лопата — щаслива „шведська сім'я“, але розлучення неминуче»
Олена Архіпова
Це було б смішно, якби не було так сумно… Але нашу опозицію справді займають подібні запитання :) київська «Батьківщина» наприклад жваво обговорювали чи личить її голові Юрію Одарченку капелюх:) мало на офіційну нараду це питання не винесли
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте