"Батьківщина" дрібними не бере? або чому не зачистили територію

Не буду вдаватися у подробиці історії з хабарем у 100 тисяч доларів, на якому погорів заступник голови Першотравневої райради Чернівців. Хоча суму доволі непогана :) столичні ЗМі вже другий день із здивуванням шукають на карті Україну Чернівецьку область де чиновник райради має совість вимагати 100 тисяч доларів хабара! :)

Але я про інше. Стало відомо, що він з «Батьківщини». Ну «в семье не без урода»… буває. Але ж однопартійці хутко розтрубили в ЗМІ, що його виключили з партії ще 2011 року з традиційним для соратників ЮВТ формулюванням «за співпрацю з владою». Я не звикла довіряти партійним на слово, а інформацію перевіряю щонайменше тричі. І ось на сайті Першотравневої райради знайшла, що згаданий чиновник досі значиться не просто членом фракції «Батьківщина», а її головою! :) Може якась помилка?

7 коментарів

Людмила Макаренко
З партії його виключили, а ось повідомити забули ))) мабуть відправили офіційного листа поштовим голубом, а того мисливці підстрелили і на суп. А людина і гадки не мала, може, як би знав, навіть уявляти таки суми не наважився би ))))
Олена Архіпова
о, тепер все стає на свої місця… треба питати з тих мисливців, що голуба з"їли)))
Святослав Вишинський
Також є вірогідність того, що сайт Шевченківської районної ради не оновлював інформацію про депутатський корпус — звична справа для багатьох офіційних сторінок дрібного масштабу. Хоча прецеденти з виключенням «заднім числом» в українській політиці траплялись — прикладово, подібна інформація для ЗМІ лунала стосовно депутата Чернівецької обласної ради Назара Горука після його виходу з фракції Всеукраїнського об'єднання «Свобода».
Олена Архіпова
Може і не поновили сторінку. Але останнім часом партії дуже часто виключають заднім число партійців, які чимсь завинили. Раніше вистачало сміливості визнати, що вони їх однопартійці. А «Батьківщина» при цьому вже традиційно використовує формулювання «за співпрацю з владою». З таким формулюванням виключили і депутата Ніжинської міськради, якого підозрюють у тому що він забив жінку молотком до смерті
Олексій Каспрук
Все набагато простіше.
Олексій Каспрук
Закон передбачає, що фракції формуються на партійній основі. В міський раді фракція Батьківщини на чолі з Чесановим складається з позапартійних. Владі не цікаво розганяти ці псевдо фракції з багатьох причин.
Олена Архіпова
Якщо у ВР є фракція КПУ, то чому у міській раді Чернівців не може бути фракції з позапартійних? :)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте